:)

Ibland glömmer jag bort bloggen och det är då det kan gå så långt att jag slutar skriva i den haha men nu kom jag allt på den helt plötsligt!
Inte hänt så himla mycket julen va mysig, älskar julen då man spenderar mest tid med familjen.
Snart är det nyår iallafall och då ska vi ha kul med Eddie och Denise! Har gjort mig lite nyårsfin lite pengar kan man väl få lägga ner på sig själv någon gång när man väl får lite julklappspengar!


...

Så otroligt sårbar just nu. Försöker hålla humöret uppe men det är svårt. Måste säga det just nu suger livet. Inte allt men mycket! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Tur att jag har mina vänner och min underbara pojkvän!


Depp

Nu börjar allt bli sådär för mig... Varför kan jag inte få ett jobb!? Jag söker och söker men det händer ju inte ett skit... Vill ha pengar, vill kunna köpa det jag vill ha... De kläder jag ser, de skor jag ser allt jag vill ha... kunna leva utan att vara beroende av någon annan. Varför just jag!?
Jävla idiot samhälle man lever i.. Om man inte har kontakter kan man inte få ett enda jävla jobb..

Som det kanske märks är jag helt less just nu... Så väntar på att något positivt ska hända snart.. Annars avlider jag!


Tråk!

Så nu är man vaken. Hade tänkt gå upp tidigare men orkade inte. Det orkar jag egentligen aldrig.
Idag hade jag tänkt gå till arbetsförmedlingen men då måste jag ha massa papper med mig och dom är hemma där Anders ligger magsjuk. Nej tack får bli en annan gång.
Får se vad jag hittar på idag har ju inget busskort heller så kanske bara tar en promenad eller något, söker lite jobb på nätet.

Hade lite tråkigt häromdagen när jag va hemma själv så ritade lite, den är inte riktigt klar.


Måndag=skitdag!

Shit alltså började dagen med att försova mig vaknade 11 när jag ska vara halv 11 i Tyresö. PANIK!!!
Skyndade mig och när jag väl kom dit tog vi en mer än två timmars promenad. Kan säga att jag har lagom med träningsvärk idag, dagen fortsatte och jag va påväg hem när jag fick reda på att Anders är magsjuk så jag vände och åkte mot Vällingby istället vill absolut inte bli smittad! Väl hemma i Vällingby så hade jag rätt tråkigt eftersom Bosse inte va hemma..

Idag däremot va en bättre dag. Kom i tid och tog en mysig promenad med Lucas. När Ronja kom hem gick vi över till grannen och drack en kaffe sen åkte jag in till stan eftersom Ronja och hennes granne skulle åka och träna. Mötte upp Bosse och vi hade tänkt gå på bio men så blev det inte, vi åkte till George istället och satt där hela kvällen har inte skrattat så mycket på länge! Tack Annie!
Men nu är vi hemma igen och ja jag sitter som vanligt själv i soffan medan B står någonstans i lägenheten och håller på med sin telefon(?)
Ska sova snart tänkte jag eller vara vaken lite till behöver inte gå upp imorgon så kan sova hur länge jag vill!

Avslutat med mysfisen som va så söt idag när han låg under bordet!


Myys!

Och snart får jag godis! Yaaaay!


Suck...

Har sån mensvärk att jag är illamående och kan knappt äta något.. Ibland suger det att vara tjej.
Har städat idag, va tvungen att göra något och inte bara sitta och häcka i soffan men resten av dagen så har jag bara varit.
Tänkte typ gå och duscha snart och sen kanske försöka äta en macka, värken börjar avta så förhoppningsvis är den borta helt imorgon för jag har inga värktabletter alls.
Har också något konstigt tryck in halsen, känns jätte konstigt och som vanligt så ska jag föreställa mig det värsta, det är säkert ingen fara alls men alltid jag, men är säkert bara något samband med mensen...

Nä men duschen verkar inbjudande och snart kommer min älskling hem så då kan han ta hand om mig resten av kvällen så kan jag känna mig ynklig och liten. Han får skynda sig hem tycker jag.

Gooood night and sleep tight händerna på täcket eller använd kondom!

Omgah!

Jag avlider av magsmärtor... Och nu är alvedonen slut så får väl se hur resten av dagen slutar.
Ligger fortfarande i sängen eftersom jag somnade 4 inatt... Typiskt att man ska vara tjej...

Ska tillägga att jag bryr mig inte längre! Mår bättre nu när jag slipper tänka så mycket på dig och dina problem! Har nog med problem själv!

Nananananananana BATMAN!


Lördagsmys!

Vilken lugn helg! Skönt att vara ensam och skönt att bara vara! Ibland behöver man vara med sig själv. Även om jag är det typ varje dag så är det inte riktigt samma sak.
Saknar ändå min älskling hade varit mycket mysigare om han var här!
Men han ska ju jobba som vanligt... ;)

Det enda som stör mig ikväll är grannen som pratar sjukt högt och slår i saker, man börjar ju undra vad felet är på människan... Jag blir nervös när folk skriker, ja jag är ganska bra på att skrika jag också men va fan när jag inte vet varför någon skriker då blir det bara jobbigt!

Ligger iallafall i soffan och tittar på Så mycket bättre. Med tända ljus och cola det enda som fattas är lite chips eller godis men det får jag väl klara mig utan ikväll...


Så är det.

Värnar man inte om sina vänner så har man inga kvar tillslut!
Jag har haft många vänner men nästan alla har bara varit ytliga inser jag idag eftersom jag bara har ett fåtal kvar, men dom jag har kvar är folk jag litar på och kan prata om allt med! Och jag vet att dem är mina riktiga vänner för att dom aldrig har sårat mig! Jo visst alla gör misstag men gör man det flera gånger är det svårt att förlåta.
Vänner lyssnar och förstår, dom kan till och med göra annorlunda för din skull och du gör samma sak för dem!
Det handlar om att ge och ta inte bara ta...
Om man inte lyssnar på sina vänner så tröttnar så är risken stor att dem tröttnar. Och tröttnar dem kommer dem försvinna längre och längre bort från dig.
Ingen vill ha en vän som bara bryr sig om sig själv!

Kalla ingen för bästavän om du inte vet hur man ska behandla den!


SANNA VÄNNER ÄR SOM DIAMANTER DYRBARA MEN SÄLLSYNTA!

Så nu är allting bra igen!


RSS 2.0