Handikappad!

Det är roligt att se på när folk söker uppmärksamhet! Sånna människor som gör vad som helst för att få en kommentar eller bara ett snällt ord! Patetiskt tycker jag men det är ju bara vad jag tycker!

Har haft en sjukt bra helg! I fredags vart det hockey med Ronja och Jessica i haninge. Västerhaninge-Solna det slutade 43-3. Var lagom kul att titta på den matchen! Sen åkte jag in mot stan och mötte upp Märta och Daniella och vi drog till söder källaren! Sjukt kul!
Igår åkte jag till Ronja och hjälpte henne städa sen drack vi massor med vin och åkte in till stan! Högbergs sen Ett ställe. Jävlar jag tror vi dansade hela kvällen! Har så sjukt ont i kroppen idag så jag känner mig handikappad!
Men ska iallafall göra ett försök att ta mig till centrum och köpa lite mat eller godis kanske.. Iallafall cola!

Över och ut!


14 mars och klockan än 02.47

Iallafall när jag skrev rubriken!
Jag är rätt trött men ja jo borde sova. Ska bara se klart på Big Brother!
Tittar man på ett avsnitt är det svårt att sluta!
Fick hem mina bebisar i helgen eller hämtade ut dom. Köpte även ett par andra bebisar samma dag. Jag älskar skor skulle kunna dö för mina skor! Haha diskuterade det där med B, han väntar på att dom ska sopa gatorna för att han ska kunna ställa på sin bil och jag väntar så att jag kan ta på mig klackarna! Kan lägga upp bilder på skorna senare!
Över och ut!


!

Jag älskar dig!


Jag är inte perfekt..

Så dålig på att skriva här och kan ju inte säga att jag ska försöka bli bättre för det kommer ju inte hända! Haha!
Den här veckan har varit fylld med godis och annat skit eftersom det är den veckan i månaden och det enda jag är sugen på är godis!

Hade en sjukt rolig helg förra helgen. Jobbade fredag-lördag. Så i fredags efter jobbet åkte jag och mötte upp Ronja och Christian sen gick vi och åt på khoppe världens bästa mat alltså! Sen efter det hade både Ronja och Christian planer så jag åkte tillbaka till jobbet och satt där till stängning.
Efter stängning tyckte Daniella att vi skulle på aw så vi gick till Capri stället bredvid jobbet och tog ett glas vin med Märta. Haha alltså har nog aldrig skrattat så mycket förut!
Blev iallafall en tidig kväll eftersom det var upp och jobba morgonen efter.

Började halv 10 på lördagen och slutade 16 men satt kvar hela kvällen igen med Daniella och Märta och några till.
Vid stängning drog vi mot Stureplan VERKLIGEN inte mina typ av ställen där. Men hamnade på något cafe.
Efter ett tag tröttnade jag och Daniella och bestämde oss för att åka mot söder. Märta hängde med men åkte hem. Söder källaren is the shit om man vill hänga med skumma människor! Haha alltså man slutar aldrig förvånas.
Vi var kvar till stängning eftersom Daniellas kusin Nathalie jobbade där. Sen drog vi till 54! Haha en helt galen gratis kväll för mig! Kändes bra att inte betala något så man slapp bli pankare än vad man redan är!
I bilen på vägen hem kommer jag på att jag glömt hemmanycklarna på jobbet... Jippi satt ute och väntade i en timme tills jag kom in... Haha så ovärt! Men en helt värd helg! Hoppas på fler sånna helger!

Någon helg innan det fyllde Christian år så vi firade honom kollade först på hans hockey match sen åkte vi hem till hand bror bakade tårta och drack! Sjukt kul!

Så nu fick jag iallafall skriva av mig lite kanske inte så kul att läsa men kul för mig att minnas!
Över och ut!


RSS 2.0