Ibland...

Ibland undrar jag verkligen hur det går till... Varför bara antar man att något handlar om en... Vad vet du? Står ditt namn skrivet i texten någonstans? Eller kände du dig bara träffad och tog åt dig?
Jag har släppt dig..! Jag pallar inte mer... Så varför skulle jag skriva skit om dig i min blogg? Allting handlar inte om dig!
Jag är inte arg på dig, varken sur eller ledsen eller vad man nu vill kalla det! Bara jävligt less och det finns anledningar till det. Men jag har aldrig haft någon anledning att skriva skit om dig eller ens prata skit om dig för den delen!
Så sluta oroa dig, sluta bry dig så kommer alla bli lyckliga i slutändan!

Don't fucking worry be fucking happy någon jävla gång!


Omgaah!

Haha jag finner inga ord längre!
Eller..
Nä det gör jag faktiskt inte! Haha!


Blää

Ligger i sängen fortfarande orkar verkligen inte gå upp. Har legat här sen halv 11 typ. Sjukt sugen på kaffe men då måste jag ju kliva upp så jag har lite problem med att bestämma mig.
Hade en sjukt kul fredagskväll med Ronja och Christian. Vi satt Hemma hos Christian först sen åkte vi in till stan och blev asfulla! Haha men kul hade vi. Ronja och jag vaknade upp vid 11 och började dampa så vi gick till McDonalds och försökte äta men ingen av oss fick i sig sådär jätte mycket. Så vi
Åkte hemåt igen och la oss och sov en stund. Och hade lite myskväll igår bara sega som fan. Och nu ligger jag här ensam i den stora sängen och önskade att livet alltid va bra.
Nej men kaffe skulle sitta fint dessutom är jag kissnödig så måste ändå kliva upp. Suck! SUCK!!


Ibland vet jag inte riktigt!

Du får mig att skratta och du får mig att skratta högt. Du är för självgod för ditt eget bästa. Du tror att du är perfekt och att alla tycker om dig. Du gör aldrig något fel va?
Min fråga till dig är; vad är en bra vän för dig!?
Du tror att en sak är problemet. Tänk om, tänk rätt!

Till något annat...
Jag har börjat lära mig att vara ledsen sen torka tårarna och gå vidare. Ju äldre man blir ju mer lär man sig hur man ska agera!
Det är ingen ide att gå och deppa i veckor för en liten sak va istället glad och ta nästa smäll på samma sätt istället för att samla allt och sen bryta ihop totalt!
Motgångar har alla och därför är det ingen som orkar höra dig älta om samma sak 100 gånger.

What doesn't kill you makes you stronger!


Segt!

Vaknade för typ en timma sen. Så nu sitter jag och dricker det äckliga snabbkaffet eftersom vi inte har något bryggkaffe.. Funderar över vad som ska göras idag och kan inte komma på ett skit.. Ska jag slöa bort den här söndagen också? Det kanske är lika bra medans man kan.
Blev så sjukt full i fredags efter massa vin. Haha det är stört vad alkohol gör med en. Hade iallafall jätte kul bortsett från mängden med vin!
Väntar på att B ska vakna så vi kan spendera dagen tillsammans iallafall eftersom det blir mycket jobb för honom nästa vecka..
Nu ska jag gå och skicka post till reningsverket! Wish me luck!


Klantarsel!

Idag är det fredagen den 13e jippi säger jag bara, som att jag inte hat nog med otur...
Det började gör mig igår, ramlade i en jävla stentrappa på vägen hem slog i båda knäna så jag inte kunde resa på mig på 5 minuter, sen när jag väl kom upp så va jag tvungen att sätta mig ner igen för att det gjorde för ont att gå!
Slog av två naglar också när jag tog emot mig med handen... Har inte så farligt ont i knäna idag faktisk men dom är blå!
Igår va jag på arbetsintervju dom ska ringa idag så jag är sjukt nervös inför hur det kommer gå. Skulle verkligen behöva ett jobb nu. Lever på ingenting det lilla jag får tar slut så fort... Men jag är glad idag! Det är en bra dag solen skiner och snart ska jag ta en promenad med lulle! Jag hoppas dagen fortsätter vara bra skulle behöva det!


RSS 2.0